Привітання з Благовіщенням

Коли слова несуть у собі тепло і відображають ваші почуття, вони стають найкращим подарунком. Добірка наших сучасних привітань з Благовіщенням простими словами допоможе вам знайти саме ті слова.

Вітаю зі світлим Благовіщенням! Бажаю цінувати все те, що ви маєте на життя. Дорожите своїми рідними людьми, радісними щоденними моментами, роботою, любов’ю і друзями. Вірте в свої сили і ставитеся до життя з натхненням. Ніколи не опускайте руки і все у вас вийде!

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

З Благовіщенням вас! З цим чудовим святом і навесні нехай почнеться світлий етап вашого життя. Бажаю жити в мирі, достатку, благополуччя і взаєморозуміння з усім оточуючим світом! Нехай близькі радують вас своїми вчинками і досягненнями. Нехай всі надії виправдовуються!

Я прославляю сьогодні Архангела Гавриїла, Діву Марію і нашого Спасителя. Бажаю, щоб свято Благовіщення приніс в твій дім радість, щастя і благополуччя.

Бажаю, щоб Пресвята Богородиця зберігала тебе, подарувала любов і захистила від усіх негараздів! Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні і надійні люди, які будуть про тебе піклуватися, а ти їм будеш дарувати свою любов. Зі святом!

Бажаю Вам очиститися в цей святий день, відстоявши службу в Священному Храмі! Нехай Бог почує Вас і пошле своє благословення! Нехай відступлять всі мирські турботи і життя виповниться теплом і добром! Нехай в Благовіщення Пресвятої Богородиці, лише благі вести Вам Ангел принесе! Зі святом!

Коли Діва Марія читала книгу пророка Ісаї, до неї спустився сам архангел Гавриїл і пообіцяв, що саме вона стане матір’ю Христа. З тих пір 7 квітня весь православний народ відзначає велике свято Благовіщення. Я вітаю вас і бажаю осягнути Божої ласки.