Короткі привітання з Водохрещем своїми словами

Зупинити свій вибір на одному з красивих коротких привітань з Водохрещем простими словами не просто. Але погодьтеся, простіше коли є з чого обирати.

Нехай разом з Хрещенням Господнім у Вашому домі оселиться радість, спокій, виконання бажань, теплота в стосунках і порозуміння між собою.

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

Хрещення Господнє прийшло з яким всіх хочу привітати і побажати бути щирими з оточуючими, чесними з собою, добрими до інших і люблячими з рідними!

Нехай крижаною водою змиє всі хвороби, все страхи, все сумніву. Нехай мороз зруйнує всі тривоги і допоможе з новими силами ступити на вірний шлях.

Бажаю міцного духовної віри і найсвітліших помислів і справ! Нехай Хрещення Господнє принесе у Вашу оселю мир і благодать.

У день Господнє Богоявлення, хочеться побажати мирного неба, спокою, доброти і щасливою святкової атмосфери.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх віруючих християн і бажаю ніколи не втрачати надію, завжди знаходити віру і знаходити любов!

Бажаю скупатися в ополонці, отримати заряд бадьорості, гарного настрою, міцного здоров’я та Божого благословення! З Хрещенням!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

Нехай після Хрещення Господнього почнеться новий, радісний, щасливий виток у житті зі всілякими райдужними, безхмарними і святковими потрясіннями.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

В Хрещення Господнє бажаю відчути себе справжнім ХЕРУВІМ’ом: клопітливих, єдиновірних, Радісною, Унікальною, Піднесеної, Ідеальною, Магічною! З православним торжеством!

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем своїми словами

Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай оберігає тебе, на життєвому шляху. Бажаю щасливого майбутнього. Вітаю з Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом в душі і з любов’ю в серці, бажаю кожен день зустрічати в доброму здоров’ї і прекрасному настрої.

Вітаю з Хрещенням Господнім щиро і від усієї душі! Нехай цей день стане приводом відпустити у вільне плавання сумні думки, нехай свята вода змиє всі твої гріхи. Бажаю гармонії і любові в серці!

Нехай святе свято Богоявлення Господнього дасть вам ще більше сил і енергії, нехай всі ваші рідні та близькі люди будуть в доброму здоров’ї!

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі!

У день Хрещення Господнього від чистого серця шлю свій добрий привіт з побажаннями миру над головою і чистого неба, радості в домі і благополуччя, віри в душі і тільки щасливих надій.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

З Хрещенням! Бажаю відпустити всі образи і почати життя з нового аркуша. Міцного здоров’я, неземного щастя і оптимізму.

Поспішаю привітати з Хрещенням Господнім! Нехай в цей день вода змиє всі нещастя і напасті. Господь збереже і допоможе у всіх починаннях.

З Хрещенням Господнім! Бажаю звільнити серце від образ, а душу – від розчарувань, бажаю очистити життя від зла, а свої думки – від дурниць. Здоров’я, миру і благополуччя!

Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров’я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

У день Хрещення Господнього я хочу побажати чистої любові в серці і чистої думки в голові, міцного здоров’я в тілі і вірною доброти в душі!

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Нехай це свято змиє всі печалі і принесе в життя все саме краще. Нехай подарує міцне здоров’я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій в році, що наступив.

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

У день Хрещення Господнього, бажаю душевної чистоти, світлих думок і праведних вчинків. Нехай свято Господнього Богоявлення, приносить щастя і достаток, нехай всі будуть щасливі і здорові!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем у прозі

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

З Хрещенням Господнім! Натхнення, щастя, здоров’я, небесних і земних благ. Нехай все засмучення змиються водохресною водою.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан і хочу побажати вихованості, толерантності, співчуття і совісності!

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти.

Хрещення Господнє – це світлий і чистий свято, нехай твоє життя буде такою ж, нехай удача не залишає, нехай рідні люди будуть поруч. Щастя тобі і твоїм близьким!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

З Хрещенням, панове. Бажаю всім бути добрими і чесними людьми. Чиніть до людей тільки так, як хочете, щоб вони чинили з вами.

Бажаю, щоб у ваш будинок прилетів ангел, зігрів ваші душі любов’ю, наділив ваші думки світлом і заповнив всі прогалини щастям. З Хрещенням Господа!

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

У день Хрещення Господнього хочу побажати миру і взаєморозуміння вашій родині. Нехай у вашому домі завжди панують любов, віра, повага, а щастя буде вічним супутником. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

Вітаю з Господнім Богоявленням. Нехай мир увійде в ваші душі і серця, нехай у ваших будинках панує затишок і благодать!

Нехай Різдво увійде в ваш будинок і наповнить серця любов’ю, спокоєм і теплом! Щоб здоров’я не підводило, не падати духом, а ангел-хранитель буде оберігати від нещасть і бід. Бажаю чарівного свята!

Нехай цей день, день Хрещення Господнього, буквально пронизаного святістю, добром і світлом, наповнить усім цим і Вас, а заодно очистить від скверни, принесе щастя, радість і душевний спокій!

Господнє Богоявлення – святе свято кожного будинку. Бажаю цей день освятити своїми посмішками і радістю!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай льодова холоднеча заморозить твої образи і тривоги, нехай світле кохання зігріває твої мрії і надії.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем у прозі

У великий і світлий свято бажаю чистих думок і збуваються очікувань, непорушною віри і міцного здоров’я. З Богоявленням Господнім!

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Вітаю з Хрещенням Господнім і посилаю від свого серця побажання миру за вікном і в твоїй родині, благодаті в житті і в твоїй душі!

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Привітаю з великим святом. Бажаю чистоти, добра і розуміння в помислах, життя і вчинках. Нехай Господь веде тебе за руку, направляє на щастя і допомагає в справах.

З днем ​​Господнє Хрещення. Бажаю Вам міцного здоров’я, багато щастя і доброти. Нехай ваш будинок завжди обходить біда стороною.

Всіх православних мирян та прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей святий день бажаю умиротворення, всепрощення, добродушності, спокою і віри!

З Хрещенням тебе! Чи не зустрічайся з хворобами і невдачею, зберігай бадьорість і чистоту душі. Бажаю сильного духу, яскравого щастя і вічного достатку.

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю.

У священний День Хрещення Господнього, бажаю тобі праведності, людинолюбства і непохитної віри. Нехай твоє здоров’я буде міцним, а душа – чистої. Зі святом!

Миру в душі, віри в серці і благоденства в життя, бажаю тобі в цей священний православне свято. Нехай Господь береже тебе. З Хрещенням Господнім!

Бажаю, щоб в день чудотворного Хрещення в ваш дім прийшло велике щастя, душевний спокій і зміцнення віри в серці. Зі святом!

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

Нехай Водохресні морози будуть єдиними, хто приносить холод в будинок. Всі рідні і навколишні нехай радують тільки цікавими і добрими звістками.

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Нехай цей святий день Хрещення Господнього принесе вам щастя і добро, достаток і удачу, освятить ваш дух і вселить надію, дасть сил йти до поставлених цілей. Вітаємо з великим святом вас!

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем до сліз

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

В хрещення Господнє бажаю міцного здоров’я дітям, терпіння батькам і турботи ближніх. Нехай ангел-охоронець береже вашу сім’ю і ваш будинок!

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

З Хрещенням Господнім, вітаю і бажаю всіх благ земних, надії, віри і любові. Нехай мир буде у вашому домі!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього стане першим найщасливішим днем ​​в довгій низці щасливих днів твого життя, в якій ти знайдеш Господа нашого в своїй душі.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Господь вкриє вас від бід, подарує мир, добро і світло. Живіть з чистотою в серце, помислах і душі. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім, хай свята водиця понесе з собою всі негаразди і подарує здоров’я тілу, мир і благоденство душі!

Бажаю в святі Водохресні морози зміцніти настільки, щоб виконати все задумане і здавалося нереальним, досягти неймовірного успіху в розпочатій справі і бути просто щасливою людиною, що має все.

Нехай Господь не залишить тебе, навчить терпінню, співчуття і смирення. Обдарує світлою радістю і дозволить дізнатися, що є – справжнє щастя. З Хрещенням!

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

Нехай так само, як водохресний мороз огортає день, свято Хрещення подарує всій родині здоров’я, бадьорість, світлі надії, міцну віру, щиру любов!

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Нехай Господь допомагає в здійсненні планів, направляє на істинний шлях, благословляє починання і оберігає від нечистого. З Хрещенням!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

З наступаючим Хрещенням вас! Бажаю від душі божого благословення і милості, любові міцного здоров’я і сили! Нехай збудуться всі ваші мрії і кожен день буде щасливим!

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю бути справжніми, натуральними, ідентичними і індивідуальними!

Бажаю, щоб Водохресний пресвята вода змила всі хвороби, невдачі й прикрості, принесла з собою міцний здоровий дух, безмірне щастя і справжнє кохання.

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

Нехай Водохресні морози вас підбадьорять і загартують. В це святоварто відпустити все погане і змити гріх святою водою. З Хрещенням Господнім вас!

Нехай Господь вкаже правильний шлях, допомагає у важкі хвилини і завжди буде поруч, дарує здоров’я, щастя і благополуччя. З Хрещенням!

Молитвами душу наповнювати, вірити в світло і не впадати у відчай. Рідні нехай підтримують і милосердям наповнюють серця. З Хрещенням Господнім!